12.07.2020  |  Furniture  |  Design

Luksuriøs sommerstemning med interiørdesignløsninger fra Slettvoll

Friluftslivet og terrassen spiller en stor rolle!

Uteområdet utgjør rammen for solfylte dager og stemningsfulle kvelder om sommeren. Det fantastiske uteområdet kan lett betraktes som en ekstra plass for hjemmet, og utformingen av dette er derfor viktig for å fullføre det generelle utseendet til hjemmet.


På Slettvoll jobbes det med utgangspunkt i filosofien om å skape hjem med rom for personlighet og utfoldelse. Spesielt i forhold til interiørdesign av uterommet, er det viktig å skape harmoni med resten av hjemmet.

Uterommets estetikk
Så snart solen kommer frem vil mange ut i hagen og på terrassen. Forventningene til uterommet er høye, og design og komfort må kunne gå hånd i hånd. Som gode råd før innkjøp, rådet Slettvoll til å tenke over: Hvem skal bruke plassen - og hva skal den brukes til? Bør det være rom for å ta imot gjester til middag eller kanskje være et salongområde for ren avslapning? Hva slags dekorasjon er ønsket, og er det noen elementer som er viktigere å ta med enn andre?

Gjennom sin mange års erfaring med totale interiørdesignløsninger har Slettvoll muligheten til å hjelpe alle som drømmer om en luksuriøs sommerstemning. Med vekt på høy kvalitet og eksklusiv design tilbys elegante solsenger og vakre dekorasjoner samt komplette sofa- og spisegrupper til utendørs bruk. En av Slettvolls kjerneverdier er å lage stilig design i en egen klasse med materialer av høy kvalitet som tåler vind og vær.

Med drømmene på plass gir Slettvolls dyktige interiørdesignkonsulenter her gode råd til alle som skal skape en uteplass.

Benytt deg av naturens fargepalett
- Hvis møbler, tekstiler og dekorasjoner velges i naturens farger, kan du klare å skape en vakker og balansert overgang til det omkringliggende utemiljøet og oppnå et stilig og rolig uttrykk. Flere av Slettvolls utemøbler er designet med detaljer av kurv, teak og en minimalistisk fargeskala, slik at du kan sette sammen din helt egen personlige stil.

Dekorer med utendørs tepper
- Et utendørs teppe skaper en base for designmøblene og gir en illusjon av ekstra plass i rommet. Uteteppene fra Slettvoll fås i flere farger og kan bestilles på mål slik at de passer som skreddersydd til din spesielle terrasse eller balkong.

Lag en perfekt spiseplass
-Husk plasseringen av uteservering når du pynter terrassen. La det være mulig å sitte i direkte sollys, men der kan man med fordel også ha en parasoll eller markise. I tillegg kan vakre voluminøse potter eller høye planter fungere som ly. Tenk også på komfort. Slettvolls elegante spisestue er designet for å gi eksepsjonell komfort med myke sitteputer og vakre armlener.

Estetiske detaljer
- Lag en vakker mix av forskjellige materialer og bruk Slettvolls gjennomtenkte designløsninger. Skap hygge og hjerterom med eksklusiv belysning, skulpturelle krukker, unike dekorasjoner, komfortable puter og små stilleben som er den avgjørende faktoren for å danne det perfekte generelle uttrykket.

Om Slettvoll
Slettvolls historie startet i 1951, og siden den gang har vi latt oss inspirere av ønsket om å forene kvalitet og skjønnhet. Nærheten til den vakre og skiftende naturen, det ekte, enkle og jordnære har preget utviklingen vår. Da som nå har skapertrangen og drømmene vært store. Det er et langt sprang fra den spede starten da varer ble fraktet på sykkel til dagens internasjonale møbel- og interiørkonsept. Fabrikken vår ligger i møbelbygda Stranda, stedet hvor familiebedriften har sine røtter. Med trente blikk, erfarne hender og øye for detaljer lager dyktige håndverkere hvert eneste møbel med kvalitet til fingerspissene. Derfor er også hvert Slettvoll-produkt helt unikt, laget spesielt for deg. Våre møbler finnes i flere størrelser og varianter. Det gir muligheten til å skreddersy helt etter dine ønsker og behov. Med valg blant en mengde tekstiler, myk eller fast sittekomfort og treverk i ulike farger, har du rom for å skape et hjem som passer perfekt for deg. Et hjem hvor det er godt å leve og bo, skape minner og finne ro.
www.slettvoll.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer