Event

Oslo Design Fair

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

  • Redaksjon@designbase.no
  • +45 5350 6060
  • Strandlodsvej 44, ST., Baghuset, DK2300 Copenhagen S
Se profil  
Type: Messe
Start dato: 28.08.2019
Start tidspunkt: 09:30
Sted:
Tilmeld  

Oslo Design Fair er Norges viktigste kommersielle handels- og møteplass for design- og interiør bransjen med i underkant av 400 utstillere fordelt i fire haller.

Oslo Design Fair. Foto: Inger Marie Grini

Oslo Design Fair ønsker å knytte seg til etablerte aktører og bidra til å bygge Oslo til en designdestinasjon som inkluderer showrom og unike arrangementer med et festivalpreg.
 
Oslo Design Fair har en sentral rolle ovenfor utstillere og besøkende innen design- og interiørbransjen. For våre utstillere skal vi tilrettelegge for effektivt salg, kundemøter og produktlanseringer, samt være beste arena for treffe potensielle nye kunder.
 
Videre skal vi inspirere de besøkende med siste nytt innen design og interiør, som gjenspeiles i vårt faglige program og tendensutstillinger. Vi samarbeider med norske designere, kunsthåndverkere, illustratører og andre relevante partnere for å gjøre Oslo Design Fair til en innovativ og inspirerende messe av høy kvalitet og aktualitet.
 

Rethink

Temaet for Oslo Design Fair 28.–30. august er Rethink.
Miljø og bærekraft står på dagsordenen, det må vi som Norges største design- og interiørmesse ta innover oss. Sirkulærøkonomi dukker hyppig opp som en bærekraftig handelsmodell, mens fremtidens forbrukere krever endring – 16-år gamle Greta Thunberg har fått med seg en hel verden av unge på skolestreiker for klimaet.
Vi ser paradokset i at en innkjøpsmesse, som bidrar til både produksjon og forbruk, setter søkelyset på miljø. Samtidig er dette stedet hvor vi som bransje kan tenke nytt og skape en bærekraftig endring innenfra, sammen.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer