14.12.2021  |  Kitchen  |  Utstyr

Victoria: neste generasjon av bakeboller fra Rosti

Innhold fra partner Hva er dette?

Med nye og trendy farger relanserer Rosti nå Victoria-bollen. Det er Jacob Jensen Design som står bak utformingen av Victoria, som med sin tidløse design og den uomtvistelige kvaliteten markerer seg sterkt og sikkert.

Inspirasjonen er ikke til å ta feil av. Victoria er skapt med et tydelig utgangspunkt i – og stor respekt for – Margrethe-bollens ikoniske design, og i likhet med denne kjente Rosti-klassikeren er den nye generasjonen bakeboller unik – både når det gjelder den høye kvaliteten og det sterke fokuset på funksjonalitet.

Like, men forskjellige

Selv om Victoria-bollen deler formspråk med sitt ikoniske forbilde og samlet sett har det samme uttrykket som i snart 70 år har vært med på å gjøre Margrethe-bollen til en nordisk designklassiker, er detaljene noe helt for seg selv.

Med Victoria er for eksempel sidene på bollen, tuten og det ergonomiske håndtaket gjort enda sterkere, samtidig som håndtaket er utstyrt med et praktisk hull slik at bollen også kan henges opp. I tillegg har bunnen av bollen fått to dreneringskanaler som sørger for at alt vann kan renne av når bollen settes i oppvaskmaskinen.

Forrykende flotte farger

Enestående kvalitet og fabelaktig funksjonalitet kjennetegner Rostis produkter. Det samme gjelder forkjærligheten for lekker design og sprudlende farger, og Victoria er intet unntak. Bollen fås derfor både i de klassiske fargene Red, White og Black og i trendy farger som Dusty blue, Nordic green, Humus og Curry.

Victoria by Jacob Jensen Design fås i tre størrelser som rommer henholdsvis 2, 3 og 4 liter. Bollene fås enkeltvis eller som sett med enten alle de tre bollene, eller med to boller på 2 og 3 liter. Den nye, sterkere generasjonen av bakeboller kommer selvfølgelig med fem års garanti.

Tags: F&H Group AS

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer