06.09.2021  |  Interior  |  Tilbehør

Ren velvære

I en travel hverdag er det viktig å prioritere en stund bare for seg selv. Den nye ‘Clean’ -serien fra Mette Ditmer består av en rekke produkter for personlig pleie hvor miljømessig bærekraft står i sentrum.
I serien finner du blant annet en neglebørste som er tilgjengelig i to varianter: Enten i naturlig eller beiset bøk. Den er utstyrt med hestehår, noe som gjør børsten 100 prosent biologisk nedbrytbar. Neglebørsten leveres i en fin bomullspose som kan gjenbrukes til flere formål.
Clean dusjskrubber er god til å eksfoliere huden og fjerne døde hudceller. Skrubbene er vevd av fibre fra hampanlegget, noe som også gjør dem biologisk nedbrytbare. Finnes i to størrelser i sampak.
Clean makeup rondellene i serien gir muligheten til å kombinere luksuriøs hudpleie med bevisst forbrukeratferd. Gjenbrukbare sminke-rondeller er ideelle for å fjernemakeup eller rense huden på en bærekraftig måte. Legg dem i den medfølgende vaskeposen og vask dem i vaskemaskinen.

www.metteditmer.dk

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer