30.05.2022  |  Interior  |  Brukskunst

Sanselig 3D-kunst

FLOW Collection fra applicata er en serie håndlaget tekstilkunst, som stammer fra haute coutures bølgende designteknikker i samspill med utvalgte, resirkulerte tekstiler fra designindustrien.

Kolleksjonen er utviklet med en sanselig 3D-effekt, hvor det taktile og skyggespillet settes i spill – avhengig av vinkelen verket betraktes fra.

FLOW er håndlaget på det sosioøkonomiske designstudioet Sheworks Atelier i liten skala – og av dyktige kvinnelige håndverkere som kombinerer en intuitiv kraft samt håndverksteknikker utført i detalj.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer