20.04.2021  |  Dining  |  Mat

«Edo» Asparges dampkoker fra Alessi

Enkel design i blankt stål

Aspargesdamper med kurv og lokk i 18/10 rustfritt stål. Håndtaket er også i 18/10 rustfritt stål med brunt PVD-belegg. Magnetisk stålbunn egnet for induksjonskoking. Kan rengjøres i oppvaskmaskin.


Designet til Edo-serien er mykgjort av elementer som skinnende overflater eller håndtak som minner om bånd festet til en kjole, noe som blir et særtrekk ved hele linjen.

Designer er Patricia Urquiola, født i Oviedo (Spania) i 1961. Hun bor og jobber for tiden i Milano, Italia. Hun gikk på University of Architecture ved Madrid Polytechnic samt i Milan Polytechnic, hvor hun ble uteksaminert i 1989 med Achille Castiglioni. Hun har vært assisterende foreleser for Achille Castiglioni, jobbet med Vico Magistretti, leder for Lissoni Associatis designgruppe. I 2001 åpnet hun sitt eget studio med produktdesign, arkitektur og installasjoner. Hun lager designprodukter for de viktigste italienske og internasjonale selskapene. Noe av arbeidet hennes vises i museer og samlinger. Hun har vunnet flere internasjonale priser og priser.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer