Dining

Bransjenytt

Bonbonniere i grønt steintøy

RAW lanserer nå en flott multifunksjonell bonbonniere i grønt steintøy

Innhold fra partner

Bransjenytt

Alt på ett brett

Den er både praktisk og fin – den nye RAW party-platen i teak er praktisk til sommerens mange hagefester og samtidig veldig fin med sin varme glød og flotte former, og så kan den brukes igjen og igjen.

Innhold fra partner

Bransjenytt

aida introduserer Søholm Sonja 2019

aida introduserer nå Søholm Sonja 2019, et flott blått steintøy-servise med dype røtter i den danske keramikkhistorien.

Innhold fra partner

Utstyr

Glass, porselen, støpejern og keramikk

Fiskars ble etablert i 1649 og er Finlands eldste selskap. De feirer 370 årsjubileum i år som et av de eldste selskapene i Vest-Europa.

Design

Sertifisert bærekraft og god design

Bærekraft er ikke noe nytt i den danske designverdenen. Spesielt unge designere og svært unge selskaper snakker ikke om bærekraft så ofte. For de unge selskapene som LIND DNA, er det selvfølgelig at designen er bærekraftig.

Utstyr

I baren med Grand Cru

Rosendahl oppruster nå Grand Cru sortimentet med en vinkjøler og isbøtte i høyglanspolert stål som kan brukes både ute og inne.

Dekorasjon

Retro krus

Orla Kiely krus fra R8 DESIGN

Bransjenytt

Back to basics

RAW lanserer nå to rektangulære tallerkener i teak.

Innhold fra partner

Trender

Det riktige for miljøet og for butikker

Det danske Rig-Tig-brandet vokser med 40% om året. Michael Ring tror på at det henger sammen med så vel den bærekraftige profilen som med at forbrukerne gjerne vil ha gode, funksjonelle produkter til en god pris. Men samtidig tror han også at Rig-Tig er med på å skape dialog i butikkene, ”og dialog selger”, sier han.

Brukskunst

Lys Theo

Stelton lanserer den populære og prisvinnende kolleksjon Theo, designet av Francis Cayouette, i en ny vakker, lys sandfarget nyanse.

Utstyr

Stilsikker servering

Eva Solo tilføyer et serveringsbrett til Nordic Kitchen sortimentet.

Dekorasjon

Blomstrende lys

Blå blomst.

Design

Ta med deg et liten bit av høstens fargepaletter til bords

Høsten er en av de mest fargerike årstidene. Når bladene på trærne står i rødlige og gule nyanser, utfolder høsten seg i sin fulle prakt og inviterer til hygge.

Innhold fra partner

Dekorasjon

Karafler som står stødig

Thipi er en stram karaffelserie bestående av vann-, vin- og kuvertkaraffel, formgitt av produktdesigner Bjørn van den Berg.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer