19.05.2020  |  Interior  |  Design

«Jordbæreng» - en smak av norsk sommer

Nå lanserer Porsgrund Porselæn et nytt sommerservise, Jordbæreng, med en god blanding av nostalgi, varme sommerdager og søte jordbær med vaniljesaus.

Serien har kakefat, krus, asjett, serveringsbolle, liten skål og mugge. Jordbæreng er designet av designer Cathrine Kirkerud. Hun ble inspirert av barndommens somre hos besteforeldrene på Kirkerud gård.
–Farmor og farfar hadde både jordbær, bringebær og markjordbær på gården som jeg og min bror Peder kranglet om å plukke. Husker godt når jeg satt under den store parasollen på bestemors fang og koste meg med selvplukkede jordbær med fløte på. Bestemor med sin store stråhatt og bestefar som satt og nøt kaffekoppen sin i skyggen med et lurt smil. 
Med Jordbæreng kan du dekke det nydeligste jordbærbord, enten du serverer jordbær med vaniljesaus, inviterer til sommerfrokost ute på terrassen eller skal servere kaffe og kake i hagen. Passer også fint til sommersalaten.

www.porsgrund.com/no/

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer