24.09.2021  |  Interior  |  Trender

Årets Farge 2022 fra Nordsjö

Nordsjö presenterer Bright Skies som Årets Farge 2022, en lys og luftig blå farge, som vil gi en behagelig stemning av ny frisk luft i våre hjem.

Etter en periode der vi har vært innestengte og har hatt en begrenset bevegelighet, lengter vi nå etter å åpne vårt sinn. Fargeeksperter i AkzoNobel-konsernet, en av verdens største malingsprodusenter, der Nordsjö er et av varemerkene, har sammen med ledende, internasjonale designspesialister gjennomført omfattende trendforskning. Den viser at vi opplever et sterkt behov for å ta steget ut igjen, oppleve naturen og verden rundt oss - vi ønsker å ha en ny optimistisk innstilling til alt.
I 2022 kommer livlige farger og lyse toner etter en periode der nøytrale og dempede farger har dominert – det er godt mulig det er en gjenspeiling av vårt behov for positivitet.
Bright Skies er frisk, åpen og god for sjelen. En vitaliserende nyanse som fører inn naturens positive effekter og gir nytt liv til alle våre boareal. Det er også en farge som fungerer med en mengde andre nyanser, fra myke nøytrale til glade og lyse farger.
¬–I år 2022 vil Bright Skies hjelpe oss med å omfavne nye idéer og drømmen om en ny framtid, sier Ann-Charlotte Linde, nordisk fargesjef i Nordsjö. ¬–Fargen speiler den grenseløse himmelen over oss, hvilket gir oss rom for å omdefinere holdningen til våre hjem, naturen, kunsten og måten vi lever på. Vi tror på å gi mennesker sjansen til å skinne gjennom fargers uendelige muligheter til å vise hvem man er.

Sammen med Årets Farge presenteres fire fargepaletter inspirert av våra interiørers skiftende rolle, og som gir oss en mulighet til å gi våre hjem en følelse av Bright Skies:
• Greenhouse colours – La oss feire naturens positive egenskaper for vår helse og velbefinnende, med friske grønne og blå farger, som holder oss i kontakt med den naturlige delen av verden. I landlige miljøer kan disse fargene komplettere omgivelsene og i bymiljøet hjelper de oss med å kjenne på samhørigheten med naturen.


• Workshop colours – Når en boenhet raskt må bytte rolle fra hjem til kontor, eller en plass for studier, trenger vi fleksible rom. Sammen med Bright Skies kan fargepaletten "Workshop", med sin kombinasjon av lyse og oppløftende nyanser, hjelpe oss med å skape en inspirerende bakgrunn uansett aktivitet.


• Studio colours – Vi trenger alle et sted der vi kan lade batteriene og bli inspirert; en plass med distanse fra hverdagen. Gjennom å male veggene med disse bleke rosa, røde og oransje farger - sammen med Bright Skies - kan rommet få en behagelig og trygg stemning.


• Salon colours – Gjør dine omgivelser om til en tom canvas, klar for å omfavne nye idéer. Skap en følelse av åpenhet med myke hvite og dempede toner, som både er friske og forente.

Mer informasjon og inspirasjon om Årets Farge 2022 fra Nordsjö på nordsjo.no

Om Nordsjö
Nordsjö er et varemerke i AkzoNobel, en av verdens største malingsleverandører. Nordsjö har sitt opphav i Nordström & Sjögren AB, som startet opp virksomheten allerede i 1903. I dag er Nordsjö et av Nordens ledende og mest nyskapende varemerker. Vi har et sterkt fokus på å utvikle og markedsføre produkter som ivaretar miljøet – vår ambisjon er alltid å ligge et steg i forkant av myndighetenes krav og bestemmelser. Ved anlegget i Malmö, som er Nordens største, utvikler og produserer vi maling, lakk, sparkel og beis for både private forbrukere og det profesjonelle markedet.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer