05.11.2021  |  Business  |  Utstyr

Årets robotstøvsuger håver inn priser i hopetall

Innhold fra partner Hva er dette?

iRobot Roomba j7+ er kåret til "Årets produkt 2021/2022" av Elektronikkbransjen, og har vunnet danske idenyts "Bolig Favoritter 2021".

Årets produkt 2021/2022 – Elektronikkbransjen

iRobot Roomba j7+ vinner i kategorien: Årets småelektriske 2021-2022

For 18. gang kårer det norske fagbladet Elektronikkbransjen «Årets julegave», og har siden 2006 også utpekt «Årets produkt» i en rekke kategorier. En fagjury bedømmer produktene og legger særlig vekt på:

  • Produktenes egenskaper
  • Produktenes evne til å tilføre markedet noe nytt
  • Popularitet hos sluttforbrukerne

Bolig Favoritter 2021 - idenyt

iRobot Roomba j7+ vinner i kategorien: Smarthome

idenyt begrunner: «Det er ingen tvil – idenyts lesere tyr til robotstøvsugeren Roomba® j7+ når det gjelder rene hjem! Den populære støvsugeren tilpasser seg din skiftende tidsplan og rengjør når du ikke er hjemme. Den registrerer for eksempel når telefonen din forlater hjemmet og tar seg av støvsugingen mens du er ute. Når du kommer hjem igjen, kjører den automatisk til lading. Dermed blir du aldri forstyrret av rengjøringen, og kan samtidig nyte at gulvene alltid er rene.»

Tek.no / Alt om Data
Tek.no har testet Roomba j7+, hvor robotstøvsugeren har oppnådd det anerkjente kvalitetsstempelet: «Anbefalt TEK.NO» med en flott karakter på 9 og bedømmelsen: «Den desidert lekreste robotstøvsugeren og dokkingstasjon vi har testet».

Alt om Data gir Roomba j7+ 5 stjerner i sin test. De beskriver robotstøvsugeren som: «Intelligent robotstøvsuger i knallekkert design».

"Jeg er utrolig stolt av at Roomba j7+ har vunnet så ettertraktede priser", sier Ida Birgitte Holm, Category Manager, Witt A/S. "Roomba j7+ har støvsuget seg inn i folks hjerter verden over, etterlatt seg rene gulv og gitt deg mer tid til deg selv. Og nå har de profesjonelle gitt sin dom: iRobot Roomba j7+ er virkelig overlegen", avslutter hun.

Veil. utsalgspris iRobot Roomba j7+: kr. 11.499,-

Link til presentasjonsvideo: https://youtu.be/4CF5v1cCdWA
Link til highres. bilder j7+:  https://we.tl/t-kdGZC0sv7v

For mer informasjon om iRobot: www.irobot.no
Følg iRobot på: Facebook og Instagram

                          

For ytterligere informasjon kontaktes:

Ida Birgitte Holm
Category Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk
Telefon: +45 23 98 81 30

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer