16.11.2021  |  Dining  |  Dekorasjon

Årets siste dag

Feir slutten av året og start på nytt med Ferm Livings festartikler. Pynt festbordet med den nye elegante Oyster Bowl, avkjøl champagnen i en Shell Pot fylt med isbiter og skål det nye året inn med champagneglass fra Ripple-kolleksjonen.
Med sine naturlige og lekne former er den konkylieformede Shell Pot både enkel og skulpturell. Vasen tilfører en vakker detalj til innredningen og kan sette prikken over i-en på nyttårsbordet hvis den er fylt med is og en flaske champagne.
Den elegante lille Oyster Bowl ble opprinnelig støpt av et ekte østersskall og er en dekorativ oppbevaring. Den er vakkert detaljert og er laget av 100 prosent messing. Det solide metallet står i vakker kontrast til skålens naturlige, organiske form.

www.fermliving.dk

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer