22.05.2020  |  Interior  |  Tekstiler

Økologisk sengetøy

Design PERCALE fra Georg Jensen, er et raffinert sengetøy med et langtidsholdbart designuttrykk vevd i 100 % økologisk bomull.

Stilren og diskret hverdagsluksus med fine detaljer og en vakker matt finish. Tidløst sengetøy med lett og pustende percalevevning av finspunnet, økologisk bomullsgarn kjent for sin lette kvalitet med den nystrøkne følelsen.

PERCALE kommer i to stilige, lyse farger. Dusty Rose samt en klassisk hvit utgave som vil passe ethvert soverom til alle årstider.

www.georgjensen-damask.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer