21.04.2023  |  Kitchen  |  Utstyr

100% aromatisk kaffeopplevelse – bare med ett trykk

Innhold fra partner Hva er dette?

Avanserte espressomaskiner er det nok av, men å brygge baristakaffe hjemme behøver ikke være en kompleks vitenskap.

Skal det være enkelt og raskt uten å gå på kompromiss med resultat, kvalitet og design, bør du oppleve Witts nye helautomatiske espressomaskin. Det er kaffenytelse i toppklasse, for det er tenkt på alt.

Witt Premium Espresso Black er en elegant helautomatisk espressomaskin med integrert førsteklasses keramisk kaffekvern og melkeskummer. Til deg som ønsker ekte baristakaffe hjemme, men ikke orker jobben.

Uansett kaffepreferanse kommer vi ikke utenom at friskmalte bønner (bare duften!) er fundamentet for den optimale kaffeopplevelsen. Bønnebeholderen på Witt Espresso Premium Black er større enn normalt med en kapasitet på hele 350 g. Med to stabile varmeelementer (som på de profesjonelle maskinene) og et 19 bars pumpetrykk sikres en konstant brygging, optimal brygge- og serveringstemperatur og maksimal smak.  

Personlig kaffesmak

Witt Premium Espresso Black tilbyr 16 forskjellige forprogrammerte innstillinger som standard, men i tillegg kan du og familien justere styrke, temperatur, kaffe- og melkemengde og lagre alles helt egne yndlingssmaker. Maskinen husker alles personlige favoritter, så alle sammen alltid kan få kaffen akkurat som dere helst vil ha den. Den 7-tommer store touchskjerm med dansk/norsk/svensk/finsk meny gjør navigasjonen enkel og oversiktlig, og kan skreddersys med egne bilder og bakgrunner. Med tre utløp (kaffe, melk og vann) sikres bryggestabiliteten - og så kan du faktisk brygge kaffe og skumme melk samtidig.

Kaffenytelse i toppklasse

Leter du etter en toppmodell innen for helautomatiske espressomaskiner til private, utstyrt med de nyeste funksjoner og smarte teknologier, i et eksklusivt, lekkert design, så kan du stoppe letingen her. Du skal bare fylle på friske bønner, vann og ev. melk og la Witt Premium Espresso Black dosere, kverne, stampe og naturligvis brygge. Du er garanteret en full aromatisk kaffeopplevelse med minimal innsats hver gang. Dét er hverdagsluksus.

Witt Premium Espresso Black veil. pris: 18.999,- NOK

Kan kjøpes i butikkene fra slutten av mars 2023.

Les mere her: https://www.witt.no/merker/witt/produkter/witt-premium-espresso-black

Høyoppløselige billeder: https://we.tl/t-JTK4djfX6L

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer