15.05.2023  |  Furniture  |  Design

3daysofdesign: Formland og Magasin inviterer til utstillingen Terrassen & Salonen

Innhold fra partner Hva er dette?

Når 3daysofdesign finner sted 7-9 juni 2023 i København, åpner varehuset Magasin i samarbeid med interiør- og designmessen Formland dørene til den eksklusive utstillingen Terrassen & Salonen for første gang.

Kuratert utstilling av Formland og Magasin

Formland og Magasin presenterer en kuratert utstilling i Magasin, det legendariske varehuset i København, under navnet Terrassen & Salonen. Utstillingen fokuserer på livsstil, design og interiør forankret i rom både innendørs og utendørs.

– Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Magasin. Det er en unik mulighet til å skape en utstilling midt i det historiske og vakre varehuset i hjertet av København. Utstillingen er strategisk godt plassert i forhold til 3daysofdesign, hvor det skjer mye i området rundt St. Kongensgade, Bredgade og Kgs. Nytorv. Derfor forventer vi naturligvis mange besøkende i løpet av de tre dagene", sier Mads Arlien-Søborg.

Utstillingen i Magasin kan oppleves på den imponerende takterrassen i 3. etasje samt i den imponerende auraen til Kong Hans Salen. Samarbeidet mellom Formland og Magasin har utgangspunkt i en felles lidenskap for å presentere design og innredning som et viktig livsstilsaspekt – og det er også resultatet av et langvarig samarbeid.

Voksende utendørstrend på Terrassen

Friluftslivet har virkelig slått rot hos skandinaver, og trenden vinner stadig terreng, da vi ønsker en sterkere tilknytning til natur og friluftsliv. For å skildre denne trenden etableres en begivenhetsrik utendørs-oase på Terrassen i Magasin, hvor design og livsstil vil stå i full blomst.

Utstillingen på terrassen vil presentere seg som en helhetlig opplevelse, hvor besøkende vil få mulighet til å utforske terrenget blant møbler, mat, mote og tilbehør fra utstillere som Sika, Plio, Morsø, Hay, Nordisk og andre. Det er med andre ord utsikt til et komplett og helstøpt utemiljø.

Spirende designinspirasjon i Salonen

Det blir tilgang til en blomstrende inspirasjonstur i imponerende Kong Hans Salen, der atmosfæren fra franske salonger og gallerier danner grunnlaget for utstillingen: Salonen.

I salen venter en estetisk sanseopplevelse i et spennende univers utsmykket med eksklusiv design, vakre møbler, kunstnerisk belysning samt inspirerende tekstiler, trykk, glass og keramikk.

Salonen tilbyr en variert bukett av utstillere, som inkluderer Studio About, Our Society, Jore Copenhagen, Fundamental Berlin, Oxdenmarq, Reevein.

Bli med på utstillingen "Terrassen &; Salonen"

Vi har fortsatt noen få sitteplasser for brands som ønsker å være en del av utstillingen. For påmelding eller spørsmål kontakt:

Mads Arlien-Søborg, kurator
hello@madsarliensoeborg.dk

Charlotte Hedegaard Johannesen, kurator:
chr@mch.dk

Flemming Andersen, prosjektleder
fla@mch.dk

Mere fra Formland

Formland

www.formland.dk

Formland er designmessen, der gennem 34 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder. Formland giver et overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design lige nu og i den nærmeste fremtid. Her mødes besøgende fra hele verd…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer