14.11.2022  |  Business  |  Bransjenytt

5 raske: Linn Fiskerud, engasjert agent for nordiske merker

Fiskerud Brands AS er et up & coming agenturfirma innen interiør, design og livsstil.

1)

Linn, når og hvordan fikk du ideen til Fiskerud Brands?

–Jeg startet Fiskerud Brands for snart 10 år siden. Før den tid hadde jeg jobbet flere år i mediabransjen. Jeg har i mange år hatt en interesse for det visuelle, innredning og design, så ideen var å kombinere den interessen med en jobb. Jeg har ikke angret på det. Trives i bransjen og har tenkt å bli her i mange år til!

2)

Hvordan vil du beskrive konseptet?

–Konseptet er agenturvirksomhet bestående av nordiske merker, og målgruppen er de frittstående butikkene i Norge.

3)

Hva er den største gleden ved å være agent/importør?

–Den daglige gleden er å ha en jobb man trives i, og ut over det gir det energi og glede å se produkter man jobber med ute i butikker og ikke minst hjemme hos folk. Jeg bruker mye instagram i jobb, og det gir en ny mulighet til å følge produktene i butikk og hjemme hos sluttbruker.

4)

Og den største utfordringen?

–Jeg driver for meg selv uten ansatte så det er mye jobb, men jeg trives med det. Det blir jo en livsstil, men man blir jo også sårbar om noe skulle oppstå.

5)

Hvilke merker og nyheter er de mest aktuelle for denne sesongen (4. kvartal)?

–DBKD har klassiske juleprodukter som mange liker nå inn mot jul. Det har vi forhåndsolgt mye av. DBKD er har veldig populære produkter. Lett å like og fine priser. Ut over det er det en trend med mer farger nå. Der har svenske BYON og danske Kodanska mye fint å by på. Kodanska er det nyeste merket hos oss. Glassprodukter i de vakreste farger. Håndlaget på en fabrikk i utkanten av Praha. Helt nydelig produkter og et merke vi vil se mer av fremover. Ellers går vi jo inn i en høysesong for utelykter! Der leverer A2 Living klassiske utelykter tilpasset et nordisk klima. Lyktene er galvanisert og tåler å stå ut i all slags vær!

Linn Fiskerud, 49 år.

Eier og driver Fiskerud Brands AS

Instagram: @fiskerudbrands

Bor og jobber på Jessheim.

Utdannelse innen økonomi og markedsføring.

www.fiskerudbrands.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer