20.05.2021  |  Business  |  Dekorasjon

5 raske spørsmål med Tanja Håkonsen i Thema Agenturer

Startet med Lykketroll til norske forhandlere.

Tanja er en aktiv dame. Hun stopper ikke med suksessen av de kjente og kjære Lykketrollene.
–De lekre interiørproduktene fra danske Mojoo ble med på laget for ett års tid siden, rett før første nedstengning, forklarer hun.

1)
Tanja, hva er dine prosjekter nå? 
–Jeg er agent i Norge for blant andre bySommer, som til nå er mest kjent for de bedårende Lykketrollene. Nå lanseres også AIRies og 57 North fra bySommer, og for meg som agent er det strålende å ha flere «ben å stå på» fra samme leverandør.
–Den store fordelen for forhandlerne er at de kan få alt levert fra samme lager og i samme forsendelse om de vil. På den måten er det nesten umulig å ikke komme over den lave fraktfrie grensen bySommer opererer med.

2)
Hva kan du fortelle om AIRies?
–AIRies – «a small piece of heaven» er et dansk design merke, hvor hvert design er laget med tanke på at selv de små design elementene er viktige for å bringe liv og skjønnhet til et rom og et hjem. Kolleksjonen som blir tilgjengelig på markedet, består av vakre gaveesker med 4 mindre anheng eller 1 stort i sølv eller gull. Samt lysholdere og lysestake til kalenderlys. De forhandlere som kjøper fullt sortiment, kan også kjøpe Årets skytsengel.

–Stilen er ren og vakker, og produsert i stål/sølv og stål med 18 karat forgylling/gull på enkelte produkter. Designeren bak AIRies er Ida Trads, en dansk designer.

3)
Hvem handler fra deg?
–Kundene er i prinsippet alle som vil ha det lille ekstra mot jul. Eksisterende Lykketroll forhandlere som interiørbutikker, blomsterbutikker med flere.

4)
Hva skjer med lykketrollene?
–Lykketrollene har vært med på alle svingninger i Covid 19 perioden og har blitt kjørt helt hjem til mange som hadde behov for litt ekstra trøst og oppmuntring i denne tiden. Særlig sykepleier Lykketrollet er veldig populært. Det er mange nyheter i kolleksjonen som jeg gleder meg til å vise frem.

–I fjor lanserte bySommer en stor julekolleksjon med familien Grandam i fokus. Den ble en stor suksess, og får flere nye familiemedlemmer i år.

–Til høsten feirer Lykketroll et spennende 60 års jubileum i samarbeid med NBC Universal. Følg med!

5)
Hvilke andre merker er aktuelle i tiden fremover?
–I tillegg til AIRies, lanseres også 57 North. Denne kolleksjonen inneholder alle de 12 stjernetegnene i 23 cm høye statuer. Pakket i vakre gaveesker.

–Nylig signerte jeg kontrakt med svenske Adelante, som er distributør av prisvinnende portugisiske olivenoljer, spansk balsamico, økologisk krydder, te, kaffe og leskende drikker. Med flere spennende nyheter fra bySommer (AIRies og 57 North) i samme «hus», er det å håpe at dette blir et spennende utvalg for mange norske forhandlere. Det har vært et tøft år for oss alle, så nå håper vi at kundene strømmer til butikkene, så butikkene tør å satse på gode innkjøp fra oss agenter igjen.

Om Tanja Håkonsen
Leder Thema Agenturer i Norge med flere brands
Har jobbet med salg og markedsføring i over 30 år.
Innkjøpserfaring med tekstiler og gaveprodukter fra hele verden til både retail og B2B.
Har tidligere jobbet for As Christiana GlasMagasin,  IC Companys, Dinamo Et Cetera AS, Voice Norge.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer