12.11.2020  |  Interior  |  Dekorasjon

ADVENT- OG JULEMAGASIN fra Ment

Bli inspirert til pent dekkede bord!

Vi nærmer oss den lune, fine tiden før jul og selv om denne julen nok ikke blir helt slik vi kunne forestille oss ved inngangen av året, så vil Ment prøve å gjøre det beste ut av den! Ment inspirerer alle til å gjøre hverdagen vakrere og unne seg selv litt hverdagsluksus eller skjemme bort de man er glad i!

Se deres flotte inspirasjonsmagasin online her: https://issuu.com/mentfordeg/docs/adventogjul_ensides_inspirasjonsmagasin

Besøk på Fåberg
Ment legger til rette for at man kan booke seg inn for en eksklusiv og trygg julehandel utenom åpningstid. Med bobler og enkel matservering til de som ønsker det lille ekstra.

Med omvisning i produksjonen på Fåberg og inspirerende utstillinger i de store butikklokalene blir det duket for en hyggelig handel. I flaggskipsbutikken finnes hele Ments utvalg i porselen og keramikk, samt utvalgte produkter som matcher servisene perfekt.

Lokalene på Fåberg ligger ti minutter fra Julebyen Lillehammer, kun to timer med tog fra Oslo. Her finnes den magiske julestemningen i sjarmerende omgivelser med unike trehus og dekorerte butikkvinduer, små cafeer og restauranter i hvert et smug.

www.ment.no

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer