12.02.2020  |  Interior  |  Design

Advertorial: Lübech Living - Bærekraftig tankegang siden 2009

Hos Lübech Living bobler nyhetene for SS20 på alle fronter. Det sees nye lekre løsninger for blomsterbransjen, men også kontorinteriører, baderomsmiljøer og kjøkkenmiljøer med fokus på detaljhandelen samt restaurant- og hotellbransjen.

Det blir en utrolig spennende sesong med mange flotte nyheter - naturligvis i bærekraftens tegn.

Bølgende nyhet
Wave Stack Collection er sesongens store nyhet. Wave Stack er preget av et rent design, men med små finurligheter og uendelige muligheter for å kombinere og sette sammen på tvers av kolleksjonen. Alt kan stables, og kolleksjonen er ideell til kontoret, kjøkkenet eller badet. Keramikken brennes ved bruk av solenergi, mens vannet fra produksjonen resirkuleres for å beskytte miljøet.

Gulv- og veggtepper fra Sri Lanka
På Sri Lanka blir ingenting betegnet som avfall siden alle rester kan omdannes til noe nytt og unikt. De nye teppene er laget av overproduksjon fra tekstilindustrien og satt sammen i forskjellige vakre fargesammensetninger. Finnes i to størrelser og flere vakre farger.


Et vakkert og bærekraftig par

De populære Vance Kitira-lysene har fått en ny flott form som en vakker lysestake i glass laget av vakkert resirkulert glass. Det er en hel rekke andre spennende nyheter fra OOhhx i resirkulert glass bla. en helt fantastisk ny farge Champagne som også matcher BY EVE glasslampene.

Trendy nye økologiske duftlys

Coco Rice Candle er en helt ny trend innen duftlys, og Vance Kitira lanserer et herlig utvalg av økologiske lys bestående av kokosnøttolje og voks laget av riskli. Lysene fås i tre nydelige dufter: Champagne Pomelo, Fresh Plumeria og Zesty Citrus.

Vi ser frem til å vise frem sesongens bærekraftige nyheter! Vi stiller ut på Formland: J1 7118, Oslo Design Fair: D01-14, Ambiente: 8.0 E14, Maison&Objet: 4 H93, TrendSet og som noe nytt på Foodexpo: J2 7246 og imm i Køln.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer