30.01.2023  |  Interior  |  blomus

AFTER RAIN, designet av Marna Haugen for Magnor Glassverk

Vakre og elegante vaser i eksklusivt kunstglass, designet av den kjente og prisbelønte influenseren Marna Haugen. Inspirasjonen til dette lekre designet har hun hentet fra sitt eget liv, både fra oppturer og nedturer.

Mens Marna tegnet vasene, reflekterte hun over livet. Livet kommer ikke uten motstand. Vi møter utfordringer, tar noen slag på veien, og noen av dem definerer oss mer enn andre. De sliper oss, styrker og former oss til å bli nettopp de vakre menneskene vi er. Det uperfekte blir det perfekte. Det er vakkert. «Og vi hadde ikke vært de fine menneskene vi er i dag, uten utfordringene vi har møtt», sier Marna. Slik er det også med vasene AFTER RAIN. De hadde ikke vært så vakre som de er, uten avtrykkene. Det er bulkene og fordypningene i overflaten som former vasene og gjør de så uperfekte og samtidig så perfekte.

AFTER RAIN er estetisk og myk i formspråket, og kan benyttes både som vaser og lykter. De er like fine alene som i grupper, og gir følelsen av hverdagsluksus. Produktene har et unikt uttrykk der ingen blir like, noe som er bevis på godt håndverk. De er munnblåste og håndlagde i ekte krystall av erfarne glassblåsere i glasshytta på Magnor, og kommer i tre størrelser;

• Liten lykt/vase - hvit m/dekor - H ca 12 cm
• Medium vase/lykt - ensfarget brun - H ca 20 cm
• Stor vase - hvit m/dekor - H ca 23 cm

La AFTER RAIN være en hyllest til selve livet. Husk at etter regn, kommer sol!Marna Haugen er en prisbelønt influenser som står for gode verdier. Hun er kjent for å være åpen og ærlig om livets opp- og nedturer, og har samarbeidet med veldedige organisasjoner. Designerfaring har hun fra smykkekolleksjon for Thune og sengetøykolleksjon for Princess. Marna kommer kommer fra en kunstnerisk familie og tegner godt. Som influenser har hun tre ganger blitt kåret til folkets favoritt under Vixen Influencer Awards. Hun har deltatt i TV 3-serien «Top Model Norge» og TV 2-seriene «Farmen Kjendis», «Torpet», «Skal Vi Danse», samt «Bloggerne» der hun også deltar i 2023. «Frøken Norge» og «Miss Scandinavia» er skjønnhetskonkurranser hun har vunnet. Marna har høstet mye ros for sin ærlighet og oppriktighet om kampen mot kreft som hun har vært rammet av to ganger. Nå debuterer Marna som designer for Magnor med den lekre kunstglasserien AFTER RAIN som er en hyllest til livet.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer