19.09.2019  |  Bloom  |  Bransjenytt

aida introduserer Søholm Sonja 2019

Innhold fra partner Hva er dette?

aida introduserer nå Søholm Sonja 2019, et flott blått steintøy-servise med dype røtter i den danske keramikkhistorien.

Søholm Sonja 2019 er en oppdatert relansering av det populære Sonja-serviset, som på slutten av 60-tallet ble designet og satt i produksjon hos Søholm Keramik på Bornholm og fikk navnet sitt etter den folkekjære TV-serien Sonja fra Saxogade.

Det nye Sonja-serviset tar utgangspunkt i en av keramikkens storhetstider, men er, med finesse og med hensyn og respekt for originalen, blitt oppdatert og ført frem til 2019.


De originale linjene er bevart, mens glassuren og de små detaljene er blitt oppdatert og finjustert. Glasseringen på Søholm Sonja 2019 sjangerer fint i et vell av himmelblå nyanser, som leder tankene mot den danske vinterhimmelen og danner et flott uttrykk skapt til den nordiske borddekkingen anno 2019.

Søholm Sonja 2019 er et moderne steintøy-servise med røtter fra 1960-tallet og en av Danmarks gode gamle og anerkjente keramikkfabrikker.

Søholm Sonja 2019 består av middagstallerken, frokosttallerken, suppetallerken, skål, kopp med underkopp og krus - og vil fortløpende bli utvidet med flere deler.

Veiledende priser fra 
  399,- til 499,- NOK for 2-pakk
 
aida Søholm har sitt utspring fra den gamle bornholmske keramikkfabrikken Søholm, som ble grunnlagt i 1835.

Da fabrikken stengte i 1996, kjøpte aida fabrikkens enorme arkiver av design og know-how og fikk dermed et svært godt kjennskap til steintøy samlet gjennom generasjoners arbeid med det ettertraktede materialet.

aida ser det i dag som en av sine viktigste oppgaver å videreføre denne verdifulle danske designarven og la det gode håndverket, historien og de mange minneverdige designene leve videre.

Nærmeste forhandler opplyses på tlf. +45 87490900 eller https://www.aida.dk/

For ytterligere presseinformasjon, bilder eller info om styling og fotografering, kontakt Oxholm Communication på mobil +45 50591827 eller skriv til oxholmcommunication@gmail.com.

Tags: aida a/s

Mere fra aida a/s

aida a/s

https://www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • +45 8749 09 00
  • Grenaavej 635 A 8541 Skoedstrup Denmark

Aida works closely with a number of recognized Danish designers. Common for the designers associated with aida is that they all contribute to the modern Scandinavian expression that Aida is known for. Simplification - Renewal - Beautification - Colorful.... are some of the words that are characteristic for our designers. Aida sets the daily dinner table with tableware, glassware, cutlery, kit…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer