30.09.2019  |  Bloom  |  Bransjenytt

Alt på ett brett

Innhold fra partner Hva er dette?

Den er både praktisk og fin – den nye RAW party-platen i teak er praktisk til sommerens mange hagefester og samtidig veldig fin med sin varme glød og flotte former, og så kan den brukes igjen og igjen.

RAW lanserer nå en stilren partyplate i flott teak.

Den lille party-platen plasseres enkelt på toppen av glasset, hvor mat og drikke kan bæres med en hånd imens den andre hånden kan brukes til å spise med – og til høflige håndtrykk eller kjærtegn.

En utskåret fordypning i bunnen sørger for at den praktiske party-platen ikke glir av glasset, og kantene på toppen holder maten på plass. Kan også brukes over et krus til servering av kaffe og småkaker.

Veiledende pris: 
  129,- NOK for 2 stk.
 
Nærmeste forhandler opplyses på tlf. +45 87490900 eller på https://www.aida.dk/

For ytterligere presseinformasjon, bilder eller info om styling og fotografering, kontakt Oxholm Communication på mobil +45 50591827 eller skriv til oxholmcommunication@gmail.com.

Tags: aida a/s

Mere fra aida a/s

aida a/s

https://www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • +45 8749 09 00
  • Grenaavej 635 A 8541 Skoedstrup Denmark

Aida works closely with a number of recognized Danish designers. Common for the designers associated with aida is that they all contribute to the modern Scandinavian expression that Aida is known for. Simplification - Renewal - Beautification - Colorful.... are some of the words that are characteristic for our designers. Aida sets the daily dinner table with tableware, glassware, cutlery, kit…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer