05.02.2021  |  Furniture  |  Design

Avslappet omsorg fra Villa Collection Denmark

Innhold fra partner Hva er dette?

Villa Collection Denmark er kjent for sitt utmerkede øye for den unike og brutalt ærlige looken som kjennetegner skandinavisk design og interiør.

Med et nytt bord med tre bein og en flott lenestol leverer merket nok en gang sterke håndverksmessige uttrykk – som samtidig inneholder en fortelling om miljøbevissthet.

Enkelt, elegant og avslappet uttrykk. Det er slik vi kjenner Villa Collection Denmark. Med en ny stol, som med sin design viderefører en lang tradisjon av møbelklassikere, setter selskapet samtidig miljøbevissthet på dagsordenen. Stolen er nemlig FLEGT-sertifisert og produsert i samsvar med EUTRs due diligence – altså produsert med tilbørlig aktsomhet.

Avslappet loungestemning med omtanke

Med sin avslappede look er lenestolen en legemliggjøring av nordic living med en internasjonal vri. Den klassiske stolen passer perfekt i skandinavisk design med avslappet stil, men den kan også fint stå på sine egne ben – som et vakkert interiørstatement.

Stolen er laget av FLEGT-sertifisert tre. FLEGT er en forkortelse for Forest Law Enforcement, Governance and Trade og handler i praksis om å demme opp for ulovlig hogst og utsletting av verdens skoger. I tillegg er stolen produsert i samsvar med EUs tømmerforordning, EUTR, som forbyr handel med ulovlig produsert eller felt tre.

En elegant balanse

Stolen er av solid teak, med flettet sete og rygg av skinn, noe som skaper en elegant harmoni i fargespillet. Det lille, runde bordet balanserer vakkert på sine tre ben, og som lenestolen passer den perfekt sammen med den skandinaviske looken – men det kan også stå for seg selv.

Eikebordet finnes i fargene natural oiled og whitewashed oak, og det er 44,5 cm høyt med en diameter på 70 cm. Sammen med lenestolen representerer det en avslappet og ekte look laget av kvalitetsmaterialer. Som alltid fra Villa Collection Denmark.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H Group A/S er Skandinavias ledende brandhouse innen «Kitchen Living Dining» til detaljhandel, dagligvare og B2C. Sortimentet på cirka 12 000 varer er fordelt på mer enn 40 sterke varemerker – flere av den selveid.  Konsernets hovedkontor ligger i Danmark, og det har datterselskaper i Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Kina. Totalt er det mer enn 350 m…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer