21.02.2021  |  Furniture  |  Design

Bæredyktig hagesesong

Årets hagekolleksjon fokuserer på gjenbruksmaterialer, sertifisert bomull og bærekraftig produksjon- samtidig som designet både er moderne og inspirerende.

Til årets hagekolleksjon finnes et bredt utvalg av utendørsprodukter, slik at man kan gjøre seg klar for den første vår- og sommersolen. Kolleksjonen bærer preg av alt fra komfortable hengekøyer og loungesett til avslappende bønneposer. I tillegg finnes et stort utvalg av tilbehør som gjør det enkelt å forvandle terrassen, balkongen eller et annet uteområde til en koselig oase for vår- og sommersesongen.

- JYSK fokuserer stadig på bærekraft i sin produksjon, og ønsker å sette mer fokus på miljøvennlige produkter også i fremtiden, sier Martina Pohjanen, sjef i JYSK Norge.

Flere av produktene til årets hagekolleksjon er laget med treverk fra FSC-plantasjer, resirkulert havplast og miljøvennlig bomull. Det betyr at produktene er utviklet i tråd med JYSKs etiske retningslinjer og følger markedets strengeste krav til etisk og bærekraftig handel.

Årets kolleksjon henter inspirasjon fra naturen i både farger og materiell, i tillegg til at den er feminin og industriell- tilpasset den skandinaviske stilen. Komplett sortiment er online på JYSK.no fra begynnelsen av februar og i butikkene fra mars 2021.

Praktisk og fleksibel

Hagekolleksjonen er ikke bare bæredyktig, men også praktisk da den både tåler regn og sol.

Kolleksjonen fra i år inneholder et bredt sortiment med spennende produkter fra vanntette puter til UV-resistente møbler. I tillegg er produktene enkle å rengjøre.

JYSK er representert med over 3000 butikker i 51 ulike land – dette gjør JYSK til en av de største møbel- og interiørkjedene globalt. Denne størrelsen gjør at JYSK kan produsere hagemøbler til uslåelige priser og JYSK er i førersetet i forhold til produksjonsprosesser, bærekraft og ikke minst logistikkoptimalisering.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer