09.02.2021  |  Dining  |  Bordplater

Bartender’s Choice

Innhold fra partner Hva er dette?

Øk wow-effekten med den fine, nye cocktailmatten fra ROCKS.

Den samler opp væskesøl og er et sklisikkert underlag når du blander drinker til selskapet. Matten er 34 x 15 cm, er designet av danske VE2 og passer perfekt i det smale brettet fra Zone Denmarks SINGLES-kolleksjon.

Den lille, runde cocktailmatten har en diameter på 15 cm, og den fanger opp dråper fra en avkjølt flaske champagne eller hvitvin. Du kan også bruke den som underlag når du blander en drink. Begge mattene er laget av silikon, og de finnes i fargene Black og Warm Grey.

Forhandles av ledende jernvareforretninger, varehus og design- og livsstilsbutikker. Du får mer informasjon om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på telefon +45 89 28 13 00.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H Group A/S er Skandinavias ledende brandhouse innen «Kitchen Living Dining» til detaljhandel, dagligvare og B2C. Sortimentet på cirka 12 000 varer er fordelt på mer enn 40 sterke varemerker – flere av den selveid.  Konsernets hovedkontor ligger i Danmark, og det har datterselskaper i Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Kina. Totalt er det mer enn 350 m…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer