17.11.2021  |  Dining  |  Bordplater

BIRD – sjarmtroll i luksusversjon

Innhold fra partner Hva er dette?

Vinproppen «Bird» har sjarmert seg inn i hjemmebaren med sin finurlige design som kombinerer form og funksjon. Nå finnes «Bird» også i en ny og eksklusiv versjon av høyglanspolert støpt metall, som øker glamourfaktoren.

Den morsomme og praktiske vinproppen «Bird» fra Zone Denmarks vin- og cocktailkonsept ROCKS er helt uunnværlig for vinelskeren. Den er designet av Marcus Vagnby, som har et unikt talent for å bygge funksjon inn i estetiske løsninger. 

«Bird» overrasker med sin geniale design som lar deg forsegle flasken med en lett dreining av «nebbet». Og den holder helt tett – selv når den ligger vannrett.

Nå finnes «Bird» i høyglanspolert støpt metall, som passer perfekt sammen med ROCKS’ sofistikerte champagnepropp «Wings» og korketrekkeren «Feather». I likhet med «Bird» kombinerer de et eksklusivt uttrykk og genial funksjonalitet med designmessige finesser. 

Den nye og elegante versjonen av «Bird» er også en perfekt gaveidé – for eksempel sammen med en flaske med god rødvin.

Om ROCKS

Med ROCKS kommer cocktailbarenes stjerneøyeblikk til deg med ekstremt elegant design til din private vin- og cocktailbar. Inviter til selskap, og la ROCKS skape stemningen med nye farger, former og originale detaljer som begeistrer både den kritiske bartenderen og den kresne designelskeren.  

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer