06.04.2021  |  Dining  |  Tilbehør

BITZ dobler opp på designsiden

Innhold fra partner Hva er dette?

Egentlig er det riktig å si at det er to designsider – iallfall når det handler om merkets populære dekkeservietter.

Nå tar BITZ for alvor fatt på det nye året ved å servere de flotte, doble dekkeserviettene i to nye, flotte fargekombinasjoner.

Dobbelt så mange muligheter gir dobbelt så stor glede – og dobbelt så stor glede betyr at designen holder dobbelt så lenge. De unike BITZ dekkeserviettene i sterke, moderne fargekombinasjoner passer på ethvert bord – og gjør det enda vakrere. Uansett hvordan man vrir og vender på dem.

Lekker skinnlook

BITZ dekkeservietter minimerer søl og flekker på det nye, fine trebordet eller på blondeduken du har arvet av oldemor. Og de knytter sammen borddekkingen og gjør den kulere ved hjelp av den unike designen. Eller varmere – hvis man snur dem.

Dekkeserviettene kan snus, vris og kombineres slik at de passer til alt fra menyen og temaet til humøret. De er designet i en fin skinnlook som gir et fint dekket bord et rått og moderne uttrykk – og nå finnes BITZ dekkeservietter også i fargene Black/Creme og Wood/Titanium.

Sterke saker

De vendbare dekkeserviettene er fine å se på, men de er også svært praktiske. De er nemlig laget i en praktisk, vaskbar design, slik at du raskt kan rengjøre dem fra gang til gang.

Nå finnes BITZ dekkeservietter i åtte forskjellige fargekombinasjoner. Serviettene er 46 x 33 cm, og de selges i pakker med fire – slik at du kan dekke et helt unikt bord.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer