24.03.2022  |  Dining  |  Mat

BITZ gir godbitene et løft

Innhold fra partner Hva er dette?

Vi spiser med øynene også. Derfor lanserte BITZ i sin tid Gastro-serviset, som med litt mindre spisefelt gjorde det enklere å få kontroll på porsjonsstørrelsene og dermed leve sunnere.

Men helse handler også om å unne seg litt ekstra fra tid til annen – og å presentere godbitene på en elegant måte.

Nå gir BITZ bløtkaken og andre godbiter et løft med det nye kakefatet med stett. Steintøyfatet, som passer perfekt sammen med det andre BITZ-steintøyet i både design og farger, er som skapt for å servere barnas yndlingskaker eller bestemors bursdagskake når venner og familie skal skjemmes bort.

Kaker og konfekt

Det nye fatet er et elegant tilskudd til borddekkingen, og det er bare fantasien som setter grenser for hvilke godbiter det kan fylles med.

Alt fra cupcakes og makroner til julens konfekt og vårens søte påskeegg får et ekstra løft når de presenteres på kakefatet. Og hvis du vil være sunn, kan du fylle nyheten fra BITZ med smørbrød som gir vann i munnen.

Vakkert og blankt

Kakefatet har en flott, blank glasur som finnes i tre fantastiske farger – fra den dype mørkeblå, til den romantiske lyse rosa og den elegant dempede kremfargen.

Det nye fatet fra BITZ er 30 cm i diameter og 5,5 cm høyt. Det er vakkert å se på, og det hever bokstavelig talt standarden for servering av søte godbiter.

Tags: F&H Group AS

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer