15.03.2021  |  Dining  |  Dekorasjon

BITZ lyser opp med en kraftig nyhet

Innhold fra partner Hva er dette?

En steintøysokkel. En glassylinder. Et LED-lys. Hver for seg høres delene i det nye hurricane-settet fra BITZ kanskje ikke så imponerende ut, men sammen skaper de en elegant oase av lys som fullender det vakkert dekkede bordet.

Med de nye hurricanes har BITZ-universet fått enda et kraftig element som kombinerer det beste fra forskjellige verdener. Settet, som er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser og tre forskjellige farger, passer ikke bare på et vakkert dekket bord. Det gir også en ekstra dimensjon til kosekroken ved sofaen – eller hyllen i gangen. 

I orkanens øye

Orkanen er en kraftig, tropisk storm, og som alle BITZ-produkter har disse hurricanes også et sterkt uttrykk. Men i orkanens øye er det fred og ro – og det er her det nye settet, som består av stearinlys, bunn og skjerm, for alvor hører hjemme.

BITZ hurricanes passer nemlig perfekt når du vil skape en varm og koselig atmosfære. Som i gamle dager i skinnet fra stearinlyset – bortsett fra at hver hurricane leveres med et LED-lys, som i tillegg til å være praktisk, også bidrar til å skape et bedre inneklima.

Vakre fargedetaljer

Hurricane-settet finnes i fargene Blue, Green og Pink. Glassylinderen er gjennomsiktig, men tonet i en av de tre fargene, mens steintøysokkelen har fått et flott lag glasur i samme farge som den tilhørende sylinderen. I tillegg finnes settet i tre forskjellige høyder: 11 cm, 17 cm og 24 cm.

Det minste lyset er et 4,6 cm telys som bruker et CR2032-batteri, mens de 10 og 12,5 cm høye parafinlysene bruker 3 x AAA-batterier. Alle lysene har en tidsurfunksjon på seks timer, og de er designet for å skape lys og liv i hverdagen.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer