03.11.2021  |  Kitchen  |  Mat

Blomsterbergs frister med sprø nyhet

Innhold fra partner Hva er dette?

Mette Blomsterberg har naturligvis oppskriften på hvordan man lager deilige, sprø paier. Både når det gjelder ingrediensene og den profesjonelle redskapen man trenger for å få det perfekte resultatet. Som for eksempel den nye, ovale paiformen.

Ikke et vondt ord om den store, runde paiformen, som har vært en kjøkkenklassiker siden 1960-tallet. Men hvis man har lyst til å servere litt mer moderne paier, er den ovale paiformen fra Blomsterbergs en liten, men genial nyhet som sikrer et vakkert resultat.

Supersprø paier

Den nye paiformen fra Blomsterbergs er av rustfritt stål, og den er perforert hele veien rundt. Det betyr at paideigen kan slippe ut damp mens den stekes, noe som gir et sprøere og bedre resultat. 

Samtidig gir de små hullene den fordelen at deigen blir klemt litt inn i hullene, slik at det ikke renner deig ned langs siden.

Et bunnsolid resultat

I tillegg til små, delikate paier kan den nye paiformen brukes som oval utstikker når du baker små, lune og elegante brød, og hvis bunnen også skal være sprø, er det lurt å steke de på et perforert stekebrett.

Paiformen er L 13 x B 4,5 x H 2 cm, tåler 230 grader og er nok et eksempel på Mette Blomsterbergs unike sans for detaljer – og hennes lidenskap for profesjonalitet og deilig bakverk.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer