15.11.2022  |  Dining  |  Utstyr

For blomstrende kreativitet på kjøkkenet

KitchenAid lanserer Blossom

Den timiangrønne fargen på KitchenAids nye Blossom foodprosessor er inspirert av aromatiske urter og spiselige blomster. Kobberskålen får en vakker patina over tid eller poleres for å holde den skinnende. Innsiden i rustfritt stål er lett å rengjøre.
-Blossoms sjarmerende utseende er skapt for mat- og bakeelskeren med et estetisk blikk, som ønsker å føle en blomstrende kreativitet på kjøkkenet. Den myke timiangrønne fargen sammen med kobberskålen vil passe inn i de festlige nordiske kjøkkenene», sier Sara Paltschik, nordisk kokk i KitchenAid.
Blossom har samme funksjoner som de tradisjonelle kjøkkenmaskinene fra KitchenAid og kommer med rustfri visp, eltekrok, flatmikser og deigmikser.
www.kitchenaid.se

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer