25.10.2022  |  Interior  |  Design

Blomstrende skjønnhet til bords

Innhold fra partner Hva er dette?

Nyheten fra Zone Denmark, INU-vasen, har et glassklart potensial.

Den er elegant på egen hånd, og samtidig er den bare starten på en rekke blomstrende kunstverk med deg som medkreatør. Toppdelen kan nemlig snus, noe som gjør vasen til den perfekte basen for buketter i mange former og uttrykk.

Noen få greiner eller store buketter? Valget er ditt

Hvis du snur halsen nedover, er vasen optimal til høye buketter som krever stabilitet i bunnen. Hvis du derimot snur halsen oppover, støtter den elegant opp noen få greiner eller stilker. Hvis du fjerner den øverste delen helt, får du en vakker og organisk omfavnelse av store og tette buketter. Det betyr også at du ikke lenger trenger å kjøpe blomster etter hva du har vaser til. Nå kan du velge det du har lyst på. Vasen finnes i to størrelser – 23 x 25 cm og 31 x 33 cm.

Bli med på leken

Interessen for grønne innslag i interiøret øker i år. Både potteplanter og avskårne blomster og grener bidrar til å skape sjel og karakter i hjemmet. Med den vakre INU-vasen inviterer vi deg til å bli med på leken. Her får du ikke bare en elegant glassvase – du får fri tilgang til å leke med uttrykket i bukettene og arrangementene dine. Uansett om du foretrekker friske eller tørkede blomster. 

NeuStudio, som står bak designen, demonstrerer en sublim følelse av sanselighet. Man blir aldri lei av å se på de myke formene som nærmest omfavner buketten. Fargene tåler også tidens tann. Velg mellom Pure clear, Smoked Greu og Moss Green.

Til estetikeren, den lekne – og alle andre

Innflyttingsgave, bryllupsgave eller kanskje bare en gave til deg selv? INU-vasen har bred appell med sin glassklare skjønnhet. Det er den perfekte gaveideen til alle som liker blomster. Men den passer like godt til den kresne estetikeren som gjerne vil sette sitt eget avtrykk på uttrykket i hjemmet.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer