02.01.2023  |  Business  |  Bransjenytt

Bo Bedre satser på nye skandinaviske merker

Vi har for våren 2023 to nye danske merker, Spring Copenhagen og Langkilde & Søn samt samarbeid med norske Eikund, forteller Stamati Stenseth hos Bo Bedre.

Spring Copenhagen 

–Merket Spring Copenhagen er allerede kjent i markedet og vi mener det passer vår profil - og våre kunder – svært godt. Spring Copenhagen kan beskrives som et hurtigvoksende designmerke med fokus på design og interiør, og med to gründere som vant danskenes «Løvens Hule» og dermed fikk et meget godt springbrett inn i fremtiden.

Langkilde & Søn 

–Det andre nye merket er Langkilde & Søn som er et etablert merke i Norge og har siden 1908 vært drevet av familien Langkilde, en Kongelig Dansk Hofleverandør. Opprinnelig laget de skipsflagg, men har etter hvert utvidet til flagg for bruk ute og inne i norske hjem med sans for kvalitet og stolthet til det norske flagget.

–I tillegg lager de nå noen flotte tekstilkolleksjoner med godt gammeldags håndverk i for eksempel broderte duker, brikker og servietter.

Eikund 

–Det vi synes er noe av det mest spennende, er samarbeidet Spring Copenhagen har med norske Eikund og derigjennom rettigheter til å produsere den kjente norske designeren Arne Tjomsland. Han er blant annet kjent for Isbjørnen som han designet i 1955. Tjomsland har en rekke kjente og flotte figurer og vi gleder oss masse til å bli med på denne reisen, avslutter Stamati Stenseth.

www.spring-copenhagen.com 

www.langkilde-flagfabrik.dk

www.eikund.com 

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer