24.11.2021  |  Interior  |  Dekorasjon

Boligtrend med utsikt fra Villa Collection Denmark

Innhold fra partner Hva er dette?

Rått, rustikt og raffinert. Med sitt vanlige fokus på godt håndverk og holdbare materialer har Villa Collection Denmark lansert serien Look Out – en stripe med originale hoder formet av sement. Nå finnes serien også i en elegant olivengrønn farge.

Se opp, se ned – se ut! Look Out er en serie av hoder med uttrykksfulle ansikter, skapt av betong. De er ekstremt trendy og samtidig klassiske i deres skulpturelle design. Nå finnes deler av serien også i en lys olivengrønn farge som passer perfekt til både høstens og de andre sesongenes boligtrender.

Et personlig uttrykk

Det er – nesten bokstavelig talt – masse utsikt i ansiktene fra Villa Collection Denmark, som de ser på foran eller over seg. Figurene er også i forkant av tidens boligtrender og den skandinaviske evnen til å kombinere elegant design med varme og hygge.

De unike og dekorative hodene gir interiøret en personlig stil, og hver enkelt figur har en rekke fine snitt som får både figurenes uttrykk og selve betongen til å skille seg ut.

Nordisk stilsikkerhet

I vinduskarmen, på et lite sidebord eller som midtpunkt på gulvet i entreen. Look Out-serien har figurer i mange forskjellige størrelser for mange forskjellige interiørbehov. 

Look Out er enda en unik boligdetalj som på en elegant måte viser Villa Collection Denmarks designmessige sans for nordisk stilsikkerhet og tradisjon – med en internasjonal vri.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer