23.08.2021  |  Bloom  |  blomus

BOTANIK til Oslo Design Fair!

Botanik er den fargerike samarbeidspartner til høstens messe. De holder som regel til i Sorgenfrigaten i Oslo, men denne høsten blir de å se på Oslo Design Fair før og under messedagene.

Her kan både utstillere og besøkende kjøpe buketter og planter til å pynte opp sine stands eller til å pynte opp hjemme.

Botanik er en helt spesiell og unik blomsterforretning. De har fokus på et spennende utvalg blomster fra eksotiske steder, lekker forpakning og god atmosfære.

En av deres målsetninger er å tilby produkter som kan gi deg feriefølelse hver dag. De henter sin inspirasjon fra unike steder jorden rundt – alt fra markedene i Marrakesh, stranden på Bahamas til en bakgate i Palma.

De skal ha en pop-up butikk i glassgaten så alle anbefales til å ta turen innom for en fargerik opplevelse.

Botanik skal også ha workshops under messedagene innen blomsterbinding og plantestell.

www.botanik.no
Instagram: @botanik.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer