15.03.2022  |  Kitchen  |  Mat

Brennheit kvalitet fra Pillivuyt Gourmet

Innhold fra partner Hva er dette?

Pillivuyt Gourmet er en elegant kolleksjon av gryter og panner med elegant design og høy kvalitet, og seriens Gourmet Garonne-panner og -wok er selve symbolet på elegant styrke – skapt av solid og lett støpejern som sikrer høy varme og grillkvalitet.

Erfaren eller nybegynner? Det spiller ingen rolle. Pillivuyt Gourmet er nemlig skapt for både hverdagens praktiske løsninger og perfekte gourmetmåltider, og uansett om du lager mat til hverdag eller fest, løfter Gourmet-produktene både prosessen og resultatene til nye høyder.

Lav vekt, høy kvalitet

Pillivuyt Gourmet-serien består av en rekke fantastisk funksjonelle kjøkkenredskaper av god kvalitet. Hvis du er glad i kjappe wokretter, saftige biffer eller retter som småkoker lenge, er Gourmet Garonnes panner og wok av støpejern det perfekte valget.

Garonne er nemlig laget av lett støpejern, noe som gjør panner og wok enkle å håndtere, og som samtidig sikrer høy varme, grilleffekt og god varmefordeling. I motsetning til tradisjonelt støpejern har Gourmets Garonne-serien et praktisk non-stick-belegg som minimerer behovet for bruk av fett under tilberedningen.

Enkelt og praktisk

Det praktiske non-stick-belegget gjør det også enklere å rengjøre panner og wok, og de ovale, naglede håndtakene er både komfortable å holde i og bidrar til å redusere varmeoverføringen. I tillegg har pannene og woken den fordelen at de kan brukes på alle varmekilder.

Pillivuyt Gourmet Garonne-stekepannen finnes i fire forskjellige størrelser med diameter på henholdsvis 20, 24, 28 og 32 cm, og Garonne-woken finnes med diameter på 30 og 34 cm.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer