12.04.2021  |  Furniture  |  Design

Bris er en komfortabel modulsofa for utendørs bruk, kledd i vakre og friske farger!

For våren 2021 lanserer Ygg&Lyng fargene Summer Yellow, Deep Olive og Earth Brown med harmoniserende putefarger for å mixe og matche.

De fleksible modulene er laget i pulverlakkert rustfritt stål, og designet for kombinasjoner som du foretrekker! Basert på bare to elementer kan de enkelt organiseres, slik du vil!
Med en blanding av stramme linjer og myke kurver har Bris et tidløst design. Konstruksjonen er laget av rustfritt stål, og er visuelt lett. Komfortable rygg- og seteputer lar deg synke godt ned, slappe av og roe deg for å nyte sol, varme og godt selskap gjennom hele sesongen. Modulene er festet med kontakter og kan enkelt settes sammen til ønsket oppsett. Når du måtte ønske å omorganisere, er det enkelt å lage en annen kombinasjon basert på elementene du allerede har, for eksempel kan du lage en 2-seter til daybed, eller hjørneoppsettet til separate stoler.


Alle utendørs stoffer tilgjengelig for Bris er slitesterke, vannavvisende, motstandsdyktige mot UV-lys og maskinvaskbare! Og enda bedre, de lever også opp til Oeko-tex standard 100, noe som betyr at de er trygge og sunne å bruke.

«Tanken bak Bris var å lage et enkelt og praktisk modulsystem som bare besto av noen få grunnleggende deler», sier designer Elin Louise Sveen.
Elin Louise Sveen er en norsk designer med bakgrunn fra grafisk design og detaljhandel, som har vært kreativ leder og ledende designer i Ygg & Lyng siden oppstarten i 2009. Spesielt fascinert av strukturer og overflater i naturen og gjenstander med sjel og historie, designer hun møbler som er fleksible og holdbare med en leken vri.

Om Ygg&Lyng -Norwegian Living

Med felles kjærlighet til den ville, norske naturen, og funksjonell, stilren design, ble Ygg&Lyng etablert i 2009. Elin Louise Bjørge Sveen og Tommy Sveen utformer en møbelkolleksjon som redefinerer, utfordrer og omfavner det norske.

Navnet Ygg&Lyng speiler varemerkets nordiske bakteppe. Ygg er hentet fra det eviggrønne verdenstreet Yggdrasil. Et symbol på liv. Lyng er en estetisk vakker plante som tåler kulde, vær og vind.

Omfavnet av norsk natur
Ygg&Lyng har sine stolte røtter i tradisjonelt norsk håndverk og skandinavisk modernisme, kjennetegnet av ærlige materialer og enkle og rene former. Møblene til Ygg&Lyng gir en følelse av nærhet til naturen som gjenspeiles i bærekraftige materialvalg og miljøbevisst produksjon.

Norwegian Living er de ruvende, rå fjellene som omgir oss, appelsinen i anorakken, glattholka på vinteren, regnet i Bergen og midnattsolen i Nord-Norge. Det er følelsen av å finne vårens første hestehov, bare føtter mot solvarme svaberg og smaken av hjemmelaget syltetøy. Men Norwegian Living er også modig innovasjon, nye kulturelle impulser, urbane skjegg og smaken av perfekte kaffebønner.

Ygg&Lyngs lekne og jordnære tilnærming til form tegner seg tydelig i idéene som skapes. Kjeledress og mansjettknapper inviteres til samme bord. Toner av arv blandes med impulser fra den kontemporære nordiske levemåten. Brukervennlighet og muligheten for personlige løsninger legger til rette for gode stunder sammen. Varemerket gir valgfrihet mellom ulike modeller, moduler, materialer, tekstiler og farger. Ygg&Lyng representerer noe ekte og sjelfullt. Urbant og landlig. Kjært og innovativt. Samlende og individuelt.

Inspirert av norsk natur, historie og tradisjoner har Ygg&Lyng fra første bordbein representert et lidenskapelig engasjement for det vakre og varige, med en nyskapende vri. Kjærligheten som startet det hele preger fortsatt utviklingsprosessen.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer