06.10.2021  |  Dining  |  Design

Camilla Pihl x Porsgrund Porselen

En av Norges største influensere har inngått designsamarbeid med Porsgrund Porselænsfabrik. Resultatet er et vakkert porselensservise som oser av hverdagsluksus.

- Det har vært en ære for meg å få samarbeide med selveste Porsgrunds Porselænsfabrik, en merkevare fylt med tradisjoner og tyngde, sier Camilla Pihl. Hun er gründer, forretningskvinne, modell, designer, og en av Norges mest kjente influensere. Merkevaren Camilla Pihl har de seneste årene lansert suksesser innenfor mote- og skjønnhetssegmentet, og nå inntar hun også hjemmene våre med en ny interiørkolleksjon; Camilla Pihl Home. Det er i denne kolleksjonen vi finner det nye porselensserviset hun har designet sammen med Porsgrunds Porselænsfabrik.

Hverdagsluksus
- Jeg har alltid vært opptatt av porselen og servise, og ønsket å lage et vakkert servise som er ment for hyppig hverdagsbruk. Jeg vil gjerne bringe litt fest og hverdagsluksus inn i dagene vi har aller flest av, og rett og slett ta med litt av den deilige «hotellfølelsen i hjemmet». Designteamet i Porsgrund og jeg har jobbet tett sammen med å skape akkurat de produktene jeg hadde sett for meg, noe jeg synes vi har fått til. Det kiler litt i magen når jeg snur koppene mine og ser Porsgrund og Camilla Pihl stemplet i bunnen!

Lei av kald te
Serviset består av en presskanne, en tekanne, kopper med hank, lyslykter og en kannevarmer. Alt laget i vakkert, høybrent feltspatporselen med rillemønster.
- Jeg hadde lyst til å fokusere på et te- og kaffeservise som tar vare på den lille hyggestunden med noe varmt i koppen. Jeg designet derfor både tekanne og presskanne, med tilhørende elegant varmeelement. Aldri mer behøver teen og kaffen bli kald i løpet av frokosten eller møtet. Kolleksjonen har også en nydelig kopp, som er like god til te, kaffe, kakao og annen varm drikke. En universalkopp, inspirert av hvordan folk faktisk lever i hverdagen. Vi har også laget en matchende telyslykt, som fint kan brukes som et krus eller liten snacksbolle også, sier Camilla Pihl.

Spennende samarbeid
Daglig leder i Porsgrunds Porselænsfabrik AS, Cathinka Sundling, synes samarbeidet har vært spennende. - Det er første gangen Porsgrunds Porselænsfabrik gjør et samarbeid med en influenser, og det har vært kreativt og gøy å jobbe sammen med en som har en så estetisk sans og blikk. Vi synes også det er veldig stas å få bli en del av Camilla Pihls vakre univers! Serviset har blitt veldig lekkert, og med Porsgrunds fokus på kvalitet håper vi det blir et servise mange får glede og nytte av, sier Sundling.

Avslutningsvis, hva er din perfekte kaffe-/testund, Camilla?
- For meg handler egentlig alle de beste pausene i en hektisk hverdag om å ta seg en god kopp te, og kople litt av i noen deilige minutter. De pausene er hellige! For de som kjenner meg via sosiale medier, så vet de at tekoppen er aldri langt unna! Jeg gleder meg til Norge skal få bli kjent med Porsgrund x Camilla Pihl. Vel bekomme!

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer