11.10.2019  |  Interior  |  Tekstiler

CITY

Røros Tweed lanserer pledd med Ingunn Birkeland.

–Vi har en stolt tradisjon på å samarbeide med norske designere og  kunstnere, men med dette samarbeidet tar vi et skritt i moteverden. Vi gleder oss til å lansere årets kolleksjon med Ingunn Birkeland, sier Øystein Digernes, markedsansvarlig i Røros Tweed. - Ingunn har et unikt uttrykk som var en god match til vår kolleksjon.

Røros Tweed er godt etablert her til lands med sine egenproduserte høykvalitetspledd av norsk ull. I tillegg til å finne Røros Tweed hos et bredt utvalg forhandlere i hele norge, har familiebedriften helt sør i Trøndelag  distribusjon i både New York, Los Angeles, Berlin og Tokyo.

–Det er jo spesielt gøy at Røros Tweed nå velger å satse på en norsk designer som meg, sier Ingunn Birkeland. Og den nye kolleksjonen jeg har designet for dem er allerede innkjøpt av det anerkjente KDW i Berlin (Kaufhaus des Westens) KDW er kontinentets største varehus, og nest størst i Europa etter Harrods.

OM INGUNN BIRKELAND

Ingunn Birkeland er kjent for sine rødløper-kjoler, og har designet og sydd for mange personligheter innen norsk kulturliv, som prinsesse Märtha Louise, forfatter Åsne Seierstad, musiker Tine Thing Helseth, artist Marion Ravn, AP-politiker Anette Trettebergstuen og skuespillerne Ane Dahl Torp, Janne Formoe, Henriette Steenstrup, Heidi Ruud Ellingsen og Iben Akerlie.

Kolleksjonen Birkeland har designet for Røros Tweed heter CITY, og er inspirert av hennes eget særegne flettverk-mønster som preger de fleste produktene innunder varemerket Ingunn Birkeland Oslo (IBO).

–IBO-mønsteret kan assosieres med et bybilde sett fra fugleperspektiv, med kvartaler, lyskryss og neonlys, sier Birkeland.

Ingunn Birkeland er også kjent for en markant, stilsikker og tidløs bruk av farger, med en helt egen palett nøye sammensatt av signalfarger og pasteller.

www.rorostweed.no

-GB

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer