01.07.2021  |  Interior  |  Design

D O M U S 2 0 2 1 V O L . 2

AIAYU DOMUS 2021 vol.2 er en hyllest til de dyrebare øyeblikkene med indre refleksjon. Gjennomtenkte nødvendigheter gjennomsyret av eleganse og varme, designet for øyeblikkene vi lever i.

Duse nyanser av brun, blek mynte, pudder og kremtoner blandes med de rene og urørte tonene i naturen. Lekne striper bringer tilbake minner fra tidligere tider. Crisp økologisk bomullspoplin, myk silke, delikat kasjmir og tykk strikk i yak og sartu-ull er gjennomgående i kolleksjonen.

Kolleksjonen har samlet et bredt utvalg av produkter til hjemmet - evige favoritter som beroliger. Strikkede leggings, bomullsbukser og store pyjamasett og skjorter inviterer til å skape enkle og komfortable antrekk som du bruker igjen og igjen.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer