09.07.2020  |  Business  |  Bransjenytt

Dag Ove Pettersen er ny daglig leder hos Cosentino

Den 10. august starter Dag Ove Pettersen (44) som ny daglig leder i Cosentino Norway AS.

Med bred yrkeserfaring fra byggevare, logistikk, oppsøkende salg og flere lederposisjoner i Norsk Hydro, får Cosentino en erfaren og energisk leder i arbeidet videre for å skape verdier innen design, arkitektur og innovasjon.

- Som markedsleder på sitt område (interiør) finnes det muligheter for å vokse på eksteriør, som for eksempel fasade, sier Pettersen.


Dag Ove er opprinnelig fra Vadsø, men bodd de siste 20 årene i Oslo. Den utadvendte finnmarkingen brenner for markedsføring og salg, og drives av salgsresultater og ferdige prosjekter.
- Vi ser frem til å ta imot Dag Ove Pettersen med hans personlige egenskaper, samt erfaringer og nettverk fra kontrakt/prosjektmarkedet, i særdeleshet fasadeindustrien. De siste årene har Cosentino hatt et økt fokus på prosjektmarkedet og Dag Oves profil passer spesielt godt til nettopp den strategien. Samtidig skal vi ta vare på og utvikle oss innen kjøkkenindustrien hvor lojale partnere og steinhuggere har hjulpet oss til den posisjonen vi har i markedet i dag, sier Hans Eg, Area Manager Denmark and Norway.


Ved siden av fasader og kjøkken utvikler Cosentino forretningen ytterligere innen eksempelvis møbelindustrien,
hoteller, restauranter og bad.


- Med vårt logistiske system og sterke merkevarer, Silestone® og Dekton®, i ryggen blir vi særdeles godt mottatt hver gang vi setter fokus på nye innsatsområder. Cosentino har en sterk tro på ytterligere vekst i Norge og med ansettelsen av Dag Ove Pettersen er vi klare for å ta neste skritt på reisen, slår Eg fast.


Dag Ove Pettersen kan nås på e-post: dpettersen@cosentino.com (fra 10.8) og mobilnummer: 908 09 808.


Cosentinogruppen står bak merkevarene Silestone® og Dekton® og er markedsledende innen overflater. Cosentino Norway AS er en del av Cosentino Group, som er en internasjonal enhet med en omsetning på over 1,1 milliarder euro i 2019 og implementert i 40 land med nesten 5000 ansatte over hele verden. Cosentino Norway AS ble startet i 2012, og hadde en omsetning på nær 60 millioner kroner i 2019.

Høy kvalitet, innovative overflater for arkitektur og design. Cosentino ligger bak de banebrytende merkene Dekton®, Silestone® og Sensa fra Cosentino®, som alle er ledende innen kategoriene kvarts, ultrakompakte og resirkulerte overflater.

www.cosentino.com

Om Cosentino Group
Cosentino Group er et internasjonalt, familieeid selskap som produserer og distribuerer innovative overflater av høy kvalitet for design og arkitektur. Gruppen samarbeider med sine kunder og partnere for å levere løsninger som tilbyr design og verdi, og er en inspirasjon i livet til mange mennesker.
Dette målet er mulig takket være de ledende merkene i sine respektive segmenter – Silestone®, Dekton® og Sensa by Cosentino®. Teknologisk avanserte overflater som gjør det mulig å skape unike miljøer og design for hjemmet og offentlige steder.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer