09.04.2021  |  Interior  |  Design

Dekorativ dynamikk fra Villa Collection Denmark

Innhold fra partner Hva er dette?

Er sveisen som den skal være? Sitter genseren perfekt? Det er naturligvis greit å vite, men speilet er mye mer enn bare funksjonelt.

Alt fra gangen til stua får ekstra dynamikk med et fint speil, og nå kan du speile deg i hele tre vakre nyheter fra Villa Collection Denmark.

I dag har speilet blitt en integrert del av interiøret. Speil reflekterer rom og gjør dem mer dynamiske, samtidig som de visuelt kan forstørre et rom ved å lure øyet til å tro at rommet fortsetter nesten i det uendelige innenfor speilenes ramme. Innredningsmulighetene blir også nesten uendelige med de tre dekorative nyhetene fra Villa Collection Denmark.

Lille speil på veggen der …

Enkelt, og ekstremt funksjonelt. Med de to vakre, ovale speilene, som i tillegg til den flotte fasongen kjennetegnes av den dekorative, svarte jernrammen, bestemmer du selv om speilet skal henge på veggen – eller stå på gulvet i ekte New York Loft-stil.

Speilene er henholdsvis L 90 x B 30 x H 2 cm og L 170 x B 55 x H 3 cm. Begge har et stativ som kan klappes sammen og fjernes hvis speilet skal henges på veggen.

Kul med kant

I tillegg til de to ovale speilene lanserer Villa Collection Denmark også et kult speil med kant, som virkelig skiller seg ut. Bokstavelig talt. For det rektangulære speilet har også stativ som gjør at det kan stå fritt, og det finnes også med jernramme i både svart og gull. Speilet er L 140 x B 45 x H 3 cm.

Lag et unikt interiør med et frittstående speil midt i rommet. Eller bruk speilene som ekstra vinduer som reflekterer sollyset og forsterker det naturlige lyset i rommet. Uansett hva du velger, vil nyhetene fra Villa Collection Denmark skape atmosfære og trivsel.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer