05.05.2020  |  Bloom  |  Tilbehør

Den eneste flasken du trenger

Innhold fra partner Hva er dette?

Spar på engangsflaskene og engangskoppene, og velg en mer stilren og bærekraftig løsning! Kambukkas moderne termoser er som skapt for å deg som er på farten, og de passer til forskjellige livsstiler med personlighet og funksjonalitet.

Med et flott, fargerikt blomstermønster passer «Reno» til den fasjonable, kvinnelige shopperen som følger med i tiden og ser etter nye og feminine måter å uttrykke stilen sin på. Den dekorative flasken holder innholdet varmt i opptil 8 timer og kaldt i 20 timer, og det har to lokk. Vri på lokket øverst for å drikke, eller skru av lokket nederst for å tilsette sitronskiver, mynteblader eller isbiter.

I motsetning til «Reno» kommer den litt mindre termosen «Etna» også i en enklere, ensfarget men moteriktig design, og med det smarte 3-i-1-lokket passer den perfekt til kaffe eller te når du er på farten. Skyvefunksjonen gjør det enkelt å nippe til innholdet, den alltid åpne funksjonen er perfekt til å helle med, og den låste funksjonen gjør flasken 100 % tett.

«Etna» lover opptil 5 timer varmt innhold og 11 timer kaldt, og med den patenterte snapclean®-effekten som gjør flasken lett å vaske, er den et praktisk og uunnværlig produkt for den motebevisste kvinnen som ønsker miljøvennlige, men raffinerte produkter.

Begge modellene er laget i rustfritt stål med vakuumisolasjon. Ikke bare er de BPA-frie, de er også 100 % tette. I tillegg kan alle Kambukkas lokk vaskes i oppvaskmaskinen.

Gjør noe bra for miljøet, og vis frem personligheten din!

Du finner flaskene i en rekke interiørbutikker og stormagasiner.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø, Zone, MEdusa, VILLA COLLECTION og mange, mange flere.Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og mar…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer