17.06.2021  |  Interior  |  Design

For den indre skjønnheten

Innhold fra partner Hva er dette?

Nå lanserer INU den fineste karaffelen i keramikk med tilhørende kopp – perfekt til kilevann eller iste når du nyter en stille pause i badekaret, saunaen eller på yndlingsplassen din i solen.

Vakker nyhet fra Zone Denmarks spa-serie INU. Neu Studio står bak den fine karaffelen i enkel og feminin design i matt og blank keramikk. Den lille koppen kan brukes som lokk, slik at du kan bære begge deler i én hånd. Da har du hendene fri til spa-håndkleet, en bok eller den matchende keramikkskålen med snacks.

Både skålen og ekstra kopper selges i esker à to stykker. De har en dekorativ kant som bryter den matte og blanke teksturen og gjør det mulig å stable dem til et skulpturelt stilleben. En fin gaveidé til en livsnyter eller til deilig alenetid.

Om INU

INU er nærvær – hverdagens luksus – i form av nytelse som er inspirert av roen, balansen og sanseligheten fra den skandinaviske bade- og saunakulturen. Det er elegant design, myke tekstiler og fine, sarte dufter til en velfortjent pauser fra hverdagens kjas og mas – en hviskende invitasjon til å skjemme bort sansene og nyte øyeblikket.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer