25.05.2023  |  Dining  |  Bordplater

Den nordiske heia

Kastehelmi-serien designet av Oiva Toikka fortsetter sin reise som en av Iittalas mest populære serier. Nå introduseres serien i den nye fargen Calluna hentet fra nordisk natur der den intense lyngfargen får Kastehelmi til å gløde som på en varm sensommerdag. Den nye fargen lanseres i slutten av mai hos utvalgte forhandlere og nettbutikker i Danmark.

I mer enn 50 år har Kastehelmi vært en av Iittalas mest skattede serier. Designet ble skapt av Oiva Toikkai i 1964, og siden den gang har Kastehelmis glasskolleksjon med det gjenkjennelige dråpeformede mønsteret blitt utvidet med en rekke funksjonelle og dekorative elementer.

Den elegante fargen er inspirert av den nordiske åpne naturen som på sensommeren er utsmykket med lyng, og den får Kastehelmis perleaktige overflatestruktur til å gløde.

Den nye Calluna-fargen (som betyr lyng) er en naturlig lilla nyanse som virker varm på grunn av en perfekt avstemt balanse mellom underliggende røde og blå toner. Fargen støtter Kastehelmis elegante design og den dråpebesatte overflaten.

www.iittala.com

-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer