18.05.2021  |  Interior  |  Bad

DESIGN, FUNKSJON OG VALGFRIHET

SVEDBERGS NYE BADEROMSKONSEPT EPOS

Våren 2021 lanserer Svedberg Epos – en helt ny baderomsserie der både design og funksjonalitet står i fokus. Epos er designet i samarbeid med den norske TV-profien og innredningseksperten Halvor Bakke, og valgfrihet og høy designgrad har vært nøkkelordene.
På en enkel og inspirerende måte tilbyr Epos unike og personlig tilpassede løsninger som passer på alle bad. Valgmulighetene åpner for at en enkelt kan forandre baderommets karakter og forsterke rommets designfølelse med geometriske former og tynne linjer. Resultatet er en unik og personlig løsning tilpasset hvert enkelt bad – et Epos.
– Det var viktig for oss at vi hadde samme visjon som Halvor Bakke, en visjon om å skape et bad som lar deg vise hva du liker og hvem du er. Vi er veldig fornøyde med sluttresultatet, sier Johan Körner, designsjef hos Svedbergs.
Takket være muligheten til å velge ulike fronter og farger, samt åpen eller lukket oppbevaring, kan baderommet tilpasses helt ut fra personlige preferanser – både når det gjelder behov, funksjoner og det rent estetiske.
– Mitt motto er "lengte hjem", og det er noe jeg håper skal avspeile seg i samarbeidet med Svedbergs og den nye baderomsmøbelserien Epos, sier Halvor Bakke, TV-profil og formgiver.
Kolleksjonen består av baderomsmøbler i varierende størrelser fra 80 til 200 cm. Underskap kan fås med både åpen og lukket oppbevaring, og i tillegg til de vanlige fargene kan en også velge mellom hav, aske, kalk, sand og salvie. Tilhørende servanter fins både som integrerte og ovenpåliggende til ulike benkeplater.
– Badet er noe som ofte blir nedprioritert. De er ofte ganske kliniske og uten personlighet. Min utfordring var sammen med Svedbergs å forandre på det bildet og gjøre noe annet. Jeg ser på design som en følelse som varer over tid, sier Halvor Bakke.

Om Halvor Bakke
Halvor Bakke er en norsk TV-profil og innredningsekspert, med en karriere som begynte som kabinpersonale og reiseleder. Han forflyttet seg senere til designbransjen og arbeidet i en interiørbutikk før han startet eget firma. I 2004 medvirket Halvor Bakke som interiørekspert i det norske innredningsprogrammet Homsepatruljen. I dag har han sin egen TV-serie, "Eventyrlig oppussing", der han drar rundt til uventede steder og pusser opp gamle hytter. Han er også aktuell som designer.


Om Svedbergs
Svedbergs ble grunnlagt i 1920 og har siden 1962 hatt som visjon å forenkle hverdagen ved
å skape et bærekraftig liv på badet. Med fokus på kvalitet, bærekraft, design og innovative
funksjoner foregår Svedbergs produktutvikling og produksjon i stor grad i firmaets egne
lokaler i Dalstorp. Svedbergs ble børsnotert i 1997, og firmaet er i dag Nordens fremste
produsent av baderomsinnredning. Sortimentet inneholder baderomsmøbler, badekar,
dusjer, belysning og oppbevaring. Svedbergs produkter er laget i samarbeid med eksperter,
med fokus på miljø og omtanke.

www.svedbergs.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer