29.10.2020  |  Furniture  |  Design

Det blir ikke mer «nordisk minimalisme» enn dette

I høst presenterer Villa Collection Denmark en rekke trendriktige småmøbler som utstråler skjønnhet og enkelhet, og som gjør det mye enklere å innrede på få kvadratmeter.

Sesongens kanskje mest iøynefallende nyhet fra designmerket Villa Collection er utvilsomt de lyse og minimalistiske småmøblene i klassisk eik, som uanstrengt passer i de fleste rom, men som er spesielt velegnet hvis du ikke har mange kvadratmeter å boltre deg på. Med et eksklusivt sidebord og en elegant veggreol kombinerer Villa Collection form og funksjon på en vakker måte og hyller det nordiske hjem med en kledelig tidløshet.

Begge møblene er produsert i FSC-sertifisert amerikansk eik fra landsbyen Smyrna i staten New York, og de har en svært luksuriøs look. Veggreolens design gjør den perfekt til å «stille ut» bøker og magasiner, og den kan nærmest plasseres overalt, mens sidebordet passer ekstra godt i gangen. Likevel er det bare fantasien som setter grenser! Plasser en rustikk potte eller vase på sidebordet, og fyll den med friske eller tørkede blomster - og gjem nøkkelen i skuffen.

www.villacollectiondenmark.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer