30.11.2022  |  Kitchen  |  Utstyr

Det helt riktige snittet fra Rosti

Innhold fra partner Hva er dette?

Hakke, skjære, snitte. God funksjonalitet er et av de viktigste kjennetegnene for Rostis produkter.

Med det nye Choptima-skjærebrettet er også hygienen, materialkvaliteten og estetikken på topp, enten du skal hakke urter, skjære brød eller kutte grønnsaker.

Den tidløse Choptima-designen passer perfekt sammen med resten av produktene fra Rostis. Samtidig er den laget av et solid og stabilt materiale som både kan gjenbrukes og er motstandsdyktig mot fuktighet. Og den nye serien, som finnes i tre forskjellige størrelser, er også skånsom mot kjøkkenknivene.

Funksjonell og hygienisk holder

Det er designerduoen Halskov & Dalsgaard som står bak Choptima. I all sin enkelhet har serien et elegant uttrykk, og i tillegg til å kunne brukes på begge sider, sørger skjærebrettets elegante design for at det også kan brukes til servering.

Choptima leveres med en praktisk holder. Den sikrer god ventilasjon, siden designen sørger for god luftsirkulasjon mellom og under hvert enkelt skjærebrett – noe som bidrar til god hygiene. Selv om skjærebrettet er fuktig etter vask, kan det settes til tørk i holderen.

Vakre farger

Både formen og fargene er vakre på Choptima, som finnes i Nordic green, Humus og Curry. De tre størrelsene har samme solide tykkelse, og sammen sørger de for at du får alt du trenger fra et skjærebrett. Et godt valg til både store og små oppgaver på kjøkkenet. 

Choptima finnes i sett med tre. Du velger selv om du vil ha et ensfarget sett eller om du vil kombinere fargene. Skjærebrettene er enkle å rengjøre og kan vaskes i oppvaskmaskin. Og de leveres naturligvis med fem års garanti.

Finnes i størrelsene 26,5 x 16 cm, 30,5 x 20,5 cm og 35,5 x 26,5 cm. Skjærebrettene er 1 cm tykke.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer