09.11.2021  |  Dining  |  Bordplater

Eksklusive designdetaljer fra Gense

Innhold fra partner Hva er dette?

Gense er kjent for å kombinere høy kvalitet med god funksjonalitet. Det sikre øyet for elegant, skandinavisk design kommer naturligvis også til uttrykk i merkets eksklusive utvalg av flotte kakegafler og bestikksett.

Det er noe for enhver smak når Gense-gaffelen skal fylles med kake. Som for eksempel den klassiske Nobel-kakegaffelen, som ble skapt til 90-årsdagen for Nobelprisen og er inspirert av Karl III Johans sølvbestikk, eller den moderne Twist med den dekorative vridningen som gjør gaffelen til noe helt spesielt. Felles for begge er de treffsikre designdetaljene og den gode finishen.

Et sikkert samleobjekt

Det karakteristiske øyet i enden av skaftet gjør at bestikksettet Pantry kan henges opp, og denne smarte detaljen førte samtidig til at Pantry ble kjent som «sjømannsbestikket». I dag er bestikket allerede en moderne klassiker og et sikkert samleobjekt. 

Pantry er designet av Henning Seidelin, som er en av Danmarks dyktigste billedhuggere. Han står også bak bestikksettet og kakegaffelen Steel Line, som med sin elegante design og sine behagelige linjer passer perfekt i de fleste hjem og på de fleste bord. 

Ren og resirkulerbar luksus 

Fuga er ren luksus fra Gense. Det er nemlig navnet på et elegant bestikksett og en kakegaffel som er kjent for sin raffinerte kombinasjon av et blankt hode og et matt skaft, begge deler av rustfritt stål.

De imponerende håndverksmessige tradisjonene går igjen i kakegaffelen Oxford, som imponerer med sin elegante design og sitt dype mønster. På hver sin unike måte er Oxford og de andre bestikkseriene og kakegaflene et bevis på Genses tydelige, nøyaktige og subtile design – og alle kan resirkuleres.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer