11.04.2023  |  Interior  |  Dekorasjon

Eksklusive lysestaker

Kosta Boda lanserer nå sitt siste samarbeid med den anerkjente svenske designeren Hanna Hansdotter. Rocky Baroque er en serie lysestaker hvis uttrykk leker med ideen og konseptet til den klassiske søylen og kommer i tre fargekombinasjoner og størrelser.

Kosta Boda og Hanna Hansdotter startet sitt samarbeid tilbake i 2016 og har siden utviklet unike produkter i grenselandet mellom design og kunst. I Rocky Barok har Hanna designet en serie lysestaker der store konturer møter rå, hakkete overflater med kontraster i sterke farger – noe som har blitt en signatur i Hannas formspråk.

Rocky Baroque-serien er støpt i en kompleks form i Kosta Bodas eget glassverk, en svært krevende teknikk som kun et fåtall glassverk har ekspertisen til å mestre.

- Når man lager en form, jobber man ofte med å skjule skillelinjene fra formen. I disse objektene har jeg forsøkt å styrke disse i stedet, jeg liker å stille spørsmål ved eksisterende produksjonsnormer og -teknikker, sier Hanna Hansdotter.

www.kostaboda.com

-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer