16.08.2022  |  Furniture  |  Design

Eleganse og enkelhet

Gejst er mestere i å lage originale produkter som på den mest subtile måten lykkes med å løse hverdagsoppgaver både funksjonelt og estetisk.
Nivo Large vegghylle er intet unntak. Det enkle og svevende designet bryter med det trivielle og er så diskret at det nesten blir usynlig.
Hver eneste detalj er nøye gjennomtenkt og designet er et godt eksempel på kunsten å begrense. Nivo Large lanseres nå i fire nye konfigurasjoner i sort ask og lys eik: A, F, G og H.
www.gejst.dk

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer